Det er vigtigt at fodre sin heste med det rigtige halm og hø. Se filmen og få styr på, hvad der er bedst og hvorfor.

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til emnet, så klik ind på facebook og læs med på alle de spørgsmål og svar der ligger derinde.

Medicin-håndterings Kursus Onsdag 2/3 kl 19:00

Varenummer 00075
DKK1.495
Ikke på lager
1
Produkt detaljer

GODKENDT AF FØDEVARESTYRELSEN - INKL DYRLÆGECERTIFICERET BEVIS


ONLINE TEORESTISK DEL (selvstudie)

Før det praktiske kursus modtager du login til en teoretisk gennemgang, som skal gennemføres hjemme på computer. Den teoretiske er nomineret til 6 timers undervisning og skal være bestået 7 dage før fremmøde til den praktiske del.


PRAKTISK DEL

Du får undervisning af en hestedyrlæge i håndtering, opbevaring og indgivelse af medicin til heste. Herunder også vejledning i at give hesten indsprøjtninger. Der vil også være gennemgang i brugen af de mest anvendte medikamenter til heste. Den praktiske del gennemføres om aftenen kl 19-21:30 for den dato du er tilmeldt og foregår på Horsedoc Hesthospital, Blåvej 15, 8471 Sabro.


BEVIS

Når du har bestået teori-prøve og gennemført den praktiske del, modtager du dit personlige medicinhåndteringsbevis, hvormed du kan dokumentere overfor myndighederne, at du lovligt må opbevare og håndtere medicin til heste.


TILMELDING

Skal ske senest 8 dage for afholdelse, så du kan nå at gennemføre den teoretiske del. Betaling sker ved tilmelding her.


ANBEFALING

Kurset anbefales til alle, der ejer/har ansvar for en hest. Alle er velkomne på dette kursus, også selvom man ikke bruger Horsedoc til hverdag. Kurset er lovpligtigt for mange hesteejere. Se lovdata nederst på siden.


LOVDATA

Medicinhåndteringskursus blev lovpligtigt i 2007, også for hesteejere og deres repræsentanter i stalden. Undtaget var dyreejere, som havde været fuldtidsbeskæftiget i dyrebrug i minimum 6 måneder forud for, at loven kom. Undtaget er også dyreejere, hvor alle dyr i besætningen er udmeldt fra konsum. Fødevarestyrelsen har siden udtaget stikprøver og uddelt bøder, når loven ikke har været overholdt. Efter gennemført medicinhåndteringskursus kan dyrlægen lovligt udlevere medicin til hesteejeren. Din praktiserende dyrlæge er ikke ”politi. Men udover at overholde loven, så synes vi, at det er hensigtsmæssigt at vide hvordan du modtager, opbevarer og anvender medicin til sikring af den bedste dyrevelfærd og optimal behandling af hestene. Derfor opfordrer vi dyrlæger, at alle hesteejere får taget medicinhåndteringskursus. Har du spørgsmål, så står vi naturligvis til rådighed.

Gem dette produkt til senere

Har du spørgsmål?

>> LÆS MERE OM FODRING OG STOFSKIFTESYGDOMME
>> TJEK PRISER
>> SMS: 22177778
>> SEND EN E-MAIL
>> RING: 22177778 (7:30-13:00)

BLOG & NYT FRA HORSEDOC