Protexin Gut Balancer 400 gr.

Varenummer 00006
kr258,75
På lager
1
Produkt detaljer

Gut Balancer hjælper til en normal og velfungerende fordøjelse hos heste.
Det særlige ved produktet er det høje indhold af den EU godkendte probiotika Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Gut Balancer indeholder en del gode fordøjelige fibre, da det er lavet på lucernemel, dette bidrager også til en god smag, så langt de fleste heste spiser det med velbehag.
Produktet er velegnet til heste der har jævnligt forstyrret fordøjelse, hvilket ofte ses ved at de afsætter vand i forbindelse med gødning. Det kan med fordel anvendes i perioder, der kan forårsage pres på fordøjelsen f.eks. transport, medicinsk behandling, konkurrencer, flytninger osv.
Også ved foderskifte som fra stald til græs eller omvendt kan det være fordelagtigt at støtte fordøjelsen lidt ekstra med Gut Balancer.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Doseringsvejledning
Heste og ponyer: 1 måleske (20g) dagligt
Kan ved behov øges til 1 måleske 2 x dagligtPakningsstørrelse: 400 g bøtte med måleske.

Gem dette produkt til senere
I Horsedoc’s webshop vil du kun finde varer, som har dokumenteret effekt. Der er altid tale om varer, som vores hestedyrlæger selv kører med i bilen og som bliver brugt i praksis på daglig basis. Vi kan ikke sælge receptpligtig medicin, men de varer vi ellers har og som har gavnlig effekt på hestene, vil du kunne finde i vores webshop.

Har du spørgsmål?

>> SMS: 22177778
>> SEND EN E-MAIL
>> RING: 22177778 (7:30-13:00)
   

BLOG & NYT FRA HORSEDOC