Gut Bind

Varenummer 00009
kr129,38
På lager
1
Produkt detaljer

Gut Bind er en effektiv og hurtigvirkende pasta til brug ved akutte fordøjelsesproblemer hos heste og føl.

Produktet indeholder den EU godkendte fordøjelsesfremmende, Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. I Gut Bind findes der ler typen kaolin, der har til opgave at binde væske i tarmen og medvirke til en hurtigere normalisering af gødningen. Ydermere er tilsat pektin for at danne en lindrende film over tarmepithelet og øge viskositeten af gødningen.
Gut Bind har en tiltalende pebermyntesmag, der gør den let at give til de fleste heste og føl. Kan anvendes i alle tilfælde af forstyrret fordøjelse uanset om denne er forårsaget af foderskifte, medicinering eller blot uro hos hesten.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Dosering:
5ml, 2-3 gange om dagen

Gem dette produkt til senere
I Horsedoc’s webshop vil du kun finde varer, som har dokumenteret effekt. Der er altid tale om varer, som vores hestedyrlæger selv kører med i bilen og som bliver brugt i praksis på daglig basis. Vi kan ikke sælge receptpligtig medicin, men de varer vi ellers har og som har gavnlig effekt på hestene, vil du kunne finde i vores webshop.

Har du spørgsmål?

>> SMS: 22177778
>> SEND EN E-MAIL
>> RING: 22177778 (7:30-13:00)
   

BLOG & NYT FRA HORSEDOC