Bændelorm spyttest

Varenummer 00015
kr375
På lager
1
Produkt detaljer

Equisal Tapeworm Test, er en spyttest, der undersøger mængden af antistoffer mod bændelorm, og antistof-niveauet kan holde sig 5 måneder efter en infektion, og derfor bør man ikke udføre en spyttest før tidligst 6 mdr. efter sidste ormekur med effekt mod bændelorm.

Equisal Tapeworm er en spyt-test, som du selv kan udtage og indsende til laboratoriet. Du bestiller en spyttest ved os. Med i pakken er en vejledning i, hvordan spyttesten tages samt en svarkuvert, der skal sendes direkte til laboratoriet i England. Dette er let og kan spare dig for et dyrlægebesøg. Svaret modtager vi pr. mail. Hvis din hest har bændelorm, må du købe en bredspektret ormekur ved egen dyrlæge.

Gem dette produkt til senere
I Horsedoc’s webshop vil du kun finde varer, som har dokumenteret effekt. Der er altid tale om varer, som vores hestedyrlæger selv kører med i bilen og som bliver brugt i praksis på daglig basis. Vi kan ikke sælge receptpligtig medicin, men de varer vi ellers har og som har gavnlig effekt på hestene, vil du kunne finde i vores webshop.

Har du spørgsmål?

>> SMS: 22177778
>> SEND EN E-MAIL
>> RING: 22177778 (7:30-13:00)
   

BLOG & NYT FRA HORSEDOC