Hvad er en hestedyrlæge?

En hestedyrlæge er en dyrlæge, der har specialiseret sig indenfor hest. Allerede på dyrlægestudiet kan man vælge retning.

Hos Horsedoc har vi kun dyrlæger med speciale indenfor hest. Ud over at vi ikke mener at en dyrlæge fra en blandet praksis er lige så god til at varetage hesten som en dyrlæge med speciale indenfor hest. Ja, så mener vi heller ikke, at en hestedyrlæge bare er en hestedyrlæge.

Hos Horsedoc er alle vores hestedyrlæger specialiseret inden for specifikke interesseområder. Alle dyrlæger er naturligvis dygtige all round hestedyrlæger og de passer også vagt og akutte besøg alle sammen. Men der er ingen tvivl om, at vores dyrlæger bliver dygtigst, når de får lov til at fokusere på de områder, der har deres særlige interesse.

Hestedyrlæge med speciale / særlig interesse inden for et område

Når du har brug for en dyrlæge til din hest, så anbefaler vi til enhver tid, at du finder en hestedyrlæge, der KUN er dyrlæge for heste. At bruge alle sine vågne timer på kun et dyr, vil altid give den dygtigste dyrlæge.

Herudover kan du stå med et specifikt problem, der kræver en dyrlæge med specifikke interesser og erfaringer.

Hos Horsedoc har vi hestedyrlæger specialiseret indenfor haltheder, avanceret tandkirurgi, medicinske lidelser, reproduktion, handel og røntgen, luftveje, mavesår, præstation mv.

Vi har hestehospital i Sabro ved Århus, hvor du er velkommen uanset hvorfra du kommer.

Udkørende hestedyrlæge

Ud over at have et hestehospital ved Århus er vi også udkørende med speciale i heste.

Vi kører ud og passer også vagten i følgende kommuner: Århus, Odder, Skanderborg, Horsens, Silkeborg, Viborg, Favrskov, Randers, Norddjurs og Syddjurs kommuner. Vi kører også gerne til Skive på udvalgte dage. Ring og få en tid.

Vil du bestille en tid?

>> TJEK PRISER
>> SMS: 22177778
>> SEND EN E-MAIL
>> RING: 22177778 (7:30-13:00)

 

BLOG & NYT FRA HORSEDOC